In de meditatielessen die ik aanbied, leer je optimaal contact te maken met jezelf. Via stilte, via voelen en ervaren, kom je tot een dieper contact met jezelf.
Je leert te voelen wat aarding is en hoe je kunt aarden. Hoe beter je geaard bent, hoe meer je jezelf kunt zijn. Dit alles gaat over vertrouwen, vertrouwen in jezelf, je gevoel en intuitie. Te zijn wie jij in werkelijkheid bent!
Via spontane meditatie en via geleide-meditaiteoefeningen krijg je door middel van beelden en gedachten, inzicht in je denken en handelen.

Het belangrijkste van de meditaties vind ik dat je er zelf beter en sterker door wordt. Het is bedoeld om in je dagelijks leven te ervaren dat je meditaties je ondersteunen in het leven vanuit je hart! Uiteindelijk komt het erop neer dat jij van jezelf mag zijn wie je bent! Houden van jezelf!

De lessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur, in principe om de week. De kosten voor een blok van 11 lessen zijn 110 euro. Je mag altijd 1 proefles gratis mee komen doen, daarna schrijf je je in voor het gehele blok. 

Praktijkruimte

20201114170553 IMG 0282

schouder nekmassage foto1

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def