De individuele massagecursus is bedoeld voor 2 personen die willen leren masseren met intuïtie en gevoel.  Dat betekend dat 2 mensen elkaar gaan masseren waarbij ik instructies geef.  Ik leer daarin dat je veilig kunt masseren, zonder dat daar moeilijke technieken voor nodig zijn. Het gevoel en betrokkenheid is daarin heel belangrijk. De massages worden daardoor heel persoonlijk en direct betrokken naar de ander toe. Je gaat werken met je eigen gevoel en je leert de ander aanvoelen.

 Hierdoor krijg je vertrouwen in jezelf en je leert de energie van een ander bij een ander te laten. Je gaat hierbij voelen wat het betekent als je dicht bij jezelf bent, en hoe je dat moet doen. De massagecursus kan dus heel goed werken als relatietherapie. Door elkaar te masseren ga je elkaar beter aanvoelen en kan je communicatie op een andere manier open komen. Liefdevol bereik je elkaar!

Een enkele les voor 2 personen duurt ongeveer 2 uur en kost €150.

Wanneer je meerdere lessen wilt volgen is daar zeker een mogelijkheid voor! 

 

Ik bied ook een online massagecursussen aan. In 5 online lessen leer je masseren met intuitie en gevoel. Via instructiefilmpjes krijg je duidelijke uitleg en na elke les mag je me mailen en je ervaringen delen en vragen stellen. 

 
Praktijkruimte

20201114170553 IMG 0282

schouder nekmassage foto1

Lid van:

lvnt def

lvnt def

lvnt def