Voor kinderen is een betrokken aanraking essentieel! Een kind bloeit er vaak helemaal van op, als het vanuit oprecht contact aangeraakt wordt. Ik zie dat een kind er altijd heel rustig van wordt, rustig en stil van binnen. Soms zijn er maar weinig woorden voor nodig en activeert de aanraking de helende werking. Een massage is uitermate geschikt voor kinderen met hyperactiviteit, ADHD, slaapproblemen, overgevoeligheid/hypersensitiviteit, onzekerheid, motorische problemen, bedplassen of bij onrustige baby's.

Ik masseer kleine kinderen in bijzijn van een van de ouders. Oudere kinderen komen op een gegeven moment alleen. Om de eigen rust en stilte te ervaren die zo weldadig is. In eigen kracht en eigen energie.

voorbeeld :

reactie van een vader na de behandelingen:

Alleen het kind laten behandelen door Helen heeft geen nut! De ouder heeft ook een actieve rol en dient samen met de partner op de hoogte te zijn van de behandelingswijze en actief mee te werken aan een vervolg thuis op de behandelingen. Onze zoon heeft behoorlijk baat gehad bij alle acties die Helen met hem ondernam en vond vooral het masseren fijn en rustgevend. Doordat Helen hem heel anders aanpakt en veel directer en diepzinniger bevraagt en ook intensiever doorvraagt dan wij als ouders ooit doen, komt er een vraag - en antwoordgesprek op gang dat je als ouders een nieuwe kijk geeft op je kind. Ons kind is niet getest op PDD-NOS maar vertoont wel diverse kenmerken in die richting, door de sessies bij Helen is de opvoeding lichter geworden. Hij is inmiddels 8 jaar oud en begrijpt zelf langzaamaan steeds beter dat hij soms erg bot is en anders zou kunnen reageren op signalen van anderen.

Consulten en consultprijs:
Het consult voor een kind kost € 85,=  Vaak is het effectiever om een uur te werken dan is de consultprijs €70,= Dit wordt altijd in overleg gedaan. Het eerste consult is altijd een lang consult, incl intakegesprek.


Afspraken:
Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak.
Afspraken kan je telefonisch maken:
073 6144661 of 06 53897977.

Het is belangrijk dat je de afspraak nakomt, indien je om welke reden dan ook de afspraak niet na kunt komen, dien je dit tot maximaal 24 uur van te voren te melden.
Ik ben helaas genoodzaakt, indien je de afspraak binnen 24 uur afmeldt, deze dan geheel of gedeeltelijk te declareren.


Lid VNT, vergoeding via de zorgverzekering:
Ik ben lid van de beroepsvereniging VNT, Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten.
De kosten voor een consult kunt u eventueel via uw verzekeringsmaatschappij terugvragen.
De consulten vallen onder de noemer van alternatieve geneeswijze. Ik ben erkend therapeut, geen arts.

Op de website van de VNT: http://www.vnt-nederland.nl/ kunt u zien welke zorgverzekeringen en welke polissen deze consulten vergoeden.

Praktijkruimte

massage2

 

massage3

Lid van:

lvnt def